Κουλούρης: “Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος στον Ατρόμητο”

Για τη φετινή πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ατρόμητος, μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Για τη φετινή πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ατρόμητος, μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε στην εκπομπή “Open Sport” στο “Οpen TV”:

Αρχικά σημείωσε: «Ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, που θα μπορώ να δείξω και να βελτιώσω πράγματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της ομάδα, Ραζβάν Λουτσέσκου, κατέληξα ότι ήταν καλύτερα για εμένα να φύγω. Ήθελα έναν χρόνο προσαρμογής, αλλά ήταν μικρός γιατί με βοήθησε πολύ και η ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, το πως θα νιώσεις στην ομάδα. Μετά η ζωή μου ήταν εύκολη».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος: 
«Νιώθω ότι τα πάω καλά. Η ομάδα είναι πολύ καλή. Έχουμε μαζέψει πολλούς πόντους. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και νομίζω το έχουμε δείξει. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος, όπως ήμουν δηλαδή, με τον εαυτό μου και θέλω μία ανάλογη συνέχεια. Ο Ατρόμητος πρέπει να κάνει σιγά σιγά βήματα προόδου και νομίζω αυτή τη στιγμή και από την αρχή της χρονιάς είναι η πεντάδα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι θα φτάσουμε ψηλά φέτος».

Για το ότι φαίνεται να έχει μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό του: «Θεωρώ ότι έχω πάρει παιχνίδια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Νομίζω αυτή είναι η διαφορά. Να παίρνεις συνεχόμενα παιχνίδια, να παίζεις βασικός και αυτό έψαχνα κιόλας. Όταν η χρονιά πάει καλά, σκοράρω, βοηθάω την ομάδα μου και είναι στις πρώτες θέσεις, παίρνω μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για τον ΠΑΟΚ και το ότι κάνει ίσως την καλύτερη πορεία της ιστορίας του: «Έχεις δίκιο, ο ΠΑΟΚ κάνει μία πολύ καλή χρονιά, πήρε και τα ντέρμπι. Γενικά δείχνει πολύ σταθερός σε όλους τους τομείς. Νομίζω είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και εύχομαι να το πάρει. Όμως, σημασία αυτή τη στιγμή έχει ο Ατρόμητος και η εξέλιξή μου και το πως θα μπορέσω να γίνω ακόμα καλύτερος.

Θέλω να πάνε καλά και οι δύο ομάδες, γιατί στον Ατρόμητο βρίσκομαι, στον ΠΑΟΚ ήμουν από μικρός. Μακάρι και οι δύο ομάδες να πετύχουν τον στόχο τους».

Πως φαντάζεται τον εαυτό του σε δέκα χρόνια από τώρα: «Θέλω κάθε φορά να προσπαθώ να φτάνω τα όριά μου και να τα ξεπερνάω. Στο τέλος της καριέρας μου θέλω να είμαι ευχαριστημένος για τις προσπάθειές μου και για αυτά που έχω καταφέρει.

Μεγάλο μου όνειρο είναι να βρεθώ στο εξωτερικό και μακάρι να το καταφέρω σε μία καλή ομάδα.

Από μικρός είχα πρότυπο τον Ιμπραΐμοβιτς, όμως υπάρχουν πολλοί σέντερ φορ που παρακολουθώ».

Για το ότι έχει πει πως έχει κάνει λάθη στην καριέρα του: «Όλοι κάνουν λάθη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορούμε να βγάλουμε αυτό που αξίζουμε και εκείνες τις στιγμές πρέπει να είσαι δυνατός, να βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίσεις και να μάθεις από τα λάθη σου».

Για το ποια στιγμή δεν θα ξεχάσει: «Οι ομορφότερες στιγμές στην καριέρα μου, μεταξύ άλλων, είναι τα πρώτα μου γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αλλά νομίζω ότι τη φετινή χρονιά τη χαίρομαι πολύ, αγαπάω αυτό που κάνω και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον Ατρόμητο και αυτό νομίζω φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Κλείνοντας, μίλησε για την Εθνική Ελλάδας: «Νομίζω είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στην Εθνική ομάδα και θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί. Η Εθνική περνάει μία δύσκολη περίοδο, όμως θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το κλίμα. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.