Πέντε νέες ταινίες για το αντίο του 2018

Το 2018 μας αποχαιρετά με πέντε νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ξεχωρίζει το Υποψήφιο για έξι Χρυσές Σφαίρες «Vice» του Άνταμ ΜακΚέι, με τον εξαιρετικό Κρίστιαν Μπέιλ, να ενσαρκώνει τον αμφιλεγόμενο πολιτικό Ντικ Τσένεϊ, ο οποίος ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους. Αξιόπιστες επιλογές αποτελούν...

Το 2018 μας αποχαιρετά με πέντε νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ξεχωρίζει το Υποψήφιο για έξι Χρυσές Σφαίρες «Vice» του Άνταμ ΜακΚέι, με τον εξαιρετικό Κρίστιαν Μπέιλ, να ενσαρκώνει τον αμφιλεγόμενο πολιτικό Ντικ Τσένεϊ, ο οποίος ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους.

Αξιόπιστες επιλογές αποτελούν επίσης ο «Ένοχος» του Γκούσταβ Μόλερ, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο 59ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, καθώς και η νέα ταινία του σπουδαίου Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, «Το Ξέρουν Όλοι», με πρωταγωνιστές, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Αναλυτικά:

«Ο Ένοχος» (Den skyldige / The Guilty – 2018) του Γκούσταβ Μόλερ (Δανία)

Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική. Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.