Νίκησε… ο Πιούλις (video)

Ντέρμπι Κάουντι και Μίντλεσμπρο έμειναν στο 1-1 στο Πράιντ Παρκ και εξακολουθούν να ισοβαθμούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ. Ακίνδυνη η Ντέρμπι, εξαιρετική αμυντικά η ομάδα του Πιούλις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό ποδαρικό στο 2019 αφού σκόραραν στο 2ο λεπτό της πρώτης μάχης της χρονιάς, με σκόρερ τον Γουίλσον μετά από ασίστ του Μάριοτ.
Απάντηση δε βρήκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος αν και ήταν καλύτεροι, έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Κατάφεραν απλώς να απειλήσουν με κεφαλιά του Φρεντ στο 22′.

Η ομάδα του Πιούλις μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και ισοφάρισε με κεφαλιά του Γιούγκιλ στο 52′ μετά από πάσα του Φρεντ. Ακολούθησαν καλές στιγμές του Μπαθ, επίσης με κεφαλιά στο 55′ και τον Κάρσον να διώχνει ενστικτωδώς και του Αγιάλα, πάλι με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.

Μετά το 60ο λεπτό η Ντέρμπι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, απείλησε με τους Νιούτζεντ (είχε περάσει ως αλλαγή) και Μάουντ στο 87ο λεπτό.

Ντέρμπι Κάουντι: Κάρσον, Μπογκλ, Τομόρι, Κίογκ, Γουίνστντομ, Μάουντ, Γουίλσον (48′ Χαντλστοουν), Έβανς (77′ Νιούτζεντ), Γιόζεφζουν, Γουάγκορν (69′ Χολμς), Μάριοτ.

Μίντλεσμπρο: Ράντολφ, Φράι, Μπαθ, Αγιάλα, Φρεντ, Χάουσον, Κλέιτον, Μπέσιτς, Γουίνγκ, Σαβίλ (71′ Ντάουνινγκ), Χιούγκιλ (87′ Ασομπαλόνγκα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.