Χωρίς Μιλουτίνοφ στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα παρέμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρεί και ο οποίος ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός “μάχης” για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Αθήνα παρέμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρεί και ο οποίος ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός “μάχης” για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασκόνια και το ιατρικό επιτελείο των “ερυθρολεύκων” έκρινε πως θα ήταν καλύτερο να μην επιβαρυνθεί με ένα ταξίδι στην Ισπανία και να προσπαθήσει να αναρρώσει τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτη για τη Μαδρίτη, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας, εν όψει των play off της προημιτελικής φάσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.