Ναδάλ: “Ο Μάρεϊ κάνει το σωστό για την πνευματική του υγεία”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ υπεραμύνθηκε της απόφασης του Άντι Μάρεϊ να εγκαταλείψει πρόωρα την ενεργό δράση

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προκαλώντας αίσθηση στην παγκόσμια κοινότητα του τένις. Ο Ραφαέλ Ναδάλ σχολιάσε την απόφαση του Βρετανού στα 31 του χρόνια, αναφέροντας:

“Φυσικά είναι άσχημα νέα. Όμως είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι κάποιος σαν κι αυτόν, με τόσο σπουδαία καριέρα και νιώθεις πως δεν είσαι πια ανταγωνιστικός στο αντικείμενο για το οποίο ξυπνάς κάθε πρωί και πηγαίνεις στο γήπεδο για να προπονηθείς, να βελτιωθείς”.

Οι τραυνατισμοί στο ισχίο δεν άφησαν τον Βρετανό να επιστρέψει και για τον Ναδάλ ήταν η καλύτερη στιγμή να αποχαιρετήσει. 

“Προφανώς και παλεύει με αυτό για πολύ καιρό. Αν δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, προφανώς παίρνει τη σωστή απόφαση για την πνευματική του υγεία. Είναι μια τεράστια απώλεια για εμάς, για τον κόσμο του τένις και την επαγγελματική κατηγορία. Ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος για όλους μας, αλλά αυτή είναι η ζωή!”.

Σίγουρα ο Μάρεϊ δεν ήταν ο πρώτος υποψήφιος από το τενιστικό big-4 (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Μάρεϊ) για να αποσυρθεί, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι:

“Πολλοί θεωρούν πως δεν είχε μεγάλη καριέρα σε διάρκεια. Είναι όμως 31. Δέκα χρόνια πριν, αν κάποιος αποσυρόταν στα 31, όλοι έλεγαν πως είχε μια μακρά καριέρα. Θα μας λείψει. Σήμερα είναι αυτός, αύριο κάποιος άλλος. Δεν είμαστε 20 ετών πλέον”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.