Βλέπει Σασουόλο και τρέμει… η Ίντερ (video)

Η Ίντερ έχει χάσει επτά από τα τελευταία εννέα ματς με την Σασουόλο! Αν δεν ήταν ο Χαντάνοβιτς θα είχε χάσει ξανά στο Μεάτσα! Ο Σλοβένος τερματοφύλακας κράτησε το 0-0 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Η Ίντερ έχει χάσει επτά από τα τελευταία εννέα ματς με την Σασουόλο! Αν δεν ήταν ο Χαντάνοβιτς θα είχε χάσει ξανά στο Μεάτσα! Ο Σλοβένος τερματοφύλακας κράτησε το 0-0 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. 

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, η Σασουόλο ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη στο πρώτο ημίωρο. Είχε την σπουδαιότερη φάση του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Λοκατέλι αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 14ο λεπτό!

Η Ιντερ αντέδρασε μετά το ημίωρο! Πήρε την κατοχή και πίεσε αρκετά! Έβγαλε δύο καλές φάσεις αλλά ο Κονσίλι σταμάτησε Πολιτάνο και Βεσίνο! Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, πολλές φάσεις αλλά έμεινε στο… μηδέν!

Η Σασουόλο είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Χαντάνοβιτς απομάκρυνε δύσκολα την σκαστή κεφαλιά του Μπόατενγκ και κράτησε το μηδέν στο 55ο λεπτό. Η μοναδική καλή στιγμή της Ίντερ ήταν η κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες που μπλόκαρε ο Κονσίλι στο 83ο λεπτό!

Στις καθυστερήσεις οι Χαντάνοβιτς και Ντε Φράι σταμάτησαν δις τους παίκτες της Σασουόλο και οι νερατζούρι απέναντι στον κακό τους δαίμονα (…έχουν μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς με την Σασουόλο) κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με το τελικό 0-0!

ΙΝΤΕΡ : Χαντάνοβιτς – Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα – Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (82′ Βαλέρο) – Πολιτάνο (81′ Μαρτίνες), Ζοάο Μάριο (60′ Ναϊνγκολάν), Πέρισιτς – Ικάρντι

ΣΑΣΟΥΟΛΟ : Κονσίλι – Λιρόλα, Μανιάνι, Πελούζο, Ροζέριο – Σένσι (76′ Μανιανέλι), Ντάνκαν (73′ Μπουραμπιά), Λοκατέλι – Μπεράρντι, Τζούριτσιτς (62′ Μπογκά), Μπόατενγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.