Ζιάγκος: «Να μην δώσουμε εύκολες κατοχές στην ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χαρακτήρισε φαβορί την ΑΕΚ, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε το Ρέθυμνο μεσοβδόμαδα και χαρακτήρισε «κλειδί» για την ομάδα του τις σωστές αποφάσεις στις επιθέσεις μισού γηπέδου.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χαρακτήρισε φαβορί την ΑΕΚ, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε το Ρέθυμνο μεσοβδόμαδα και χαρακτήρισε «κλειδί» για την ομάδα του τις σωστές αποφάσεις στις επιθέσεις μισού γηπέδου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ρεθύμνου:

«Παίζουμε απέναντί σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που σαφώς είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Εμείς προερχόμαστε από μία προβληματική εβδομάδα προετοιμασίας, λόγω των πολλών απουσιών στις προπονήσεις. Βέβαια θα κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να επιδιώκουμε σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο μας και την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση, να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που με την επιθετική της άμυνα προσπαθεί να εξωθήσει την αντίπαλη επίθεση σε λανθασμένες αποφάσεις, οι οποίες θα της δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για παιχνίδι ανοικτού γηπέδου που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και πολύ επικίνδυνη. Από την άλλη μεριά στο σετ παιχνίδι η ΑΕΚ στηρίζεται στο ατομικό επιθετικό ταλέντο ενός πολύ ποιοτικού ρόστερ, με μεγάλη ικανότητα σε καταστάσεις απομόνωσης με καλές αποστάσεις και διάβασμα του παιχνιδιού.

“Κλειδί” για μας είναι οι σωστές αποφάσεις στις επιθέσεις μισού γηπέδου. Να μη δώσουμε εύκολες κατοχές στην ΑΕΚ και φυσικά οι καλές επιστροφές στην άμυνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.