Καρέ απουσιών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Ξύδα, Τσικάρσκι, Πάντελιτς και Παμλίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή (6/2) προπόνηση των "μπλε" - Αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Τέσσερις απουσίες μέτρησε ο Γιάννης Πετράκης από τη σημερινή (6/2) προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ. Συγκεκριμένα, οι Ξύδας, Τσικάρσκι, Πάντελιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παμλίδης έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενοχλήσεων.
Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ο Κρητικός τεχνικός του ΠΑΣ περιμένει στην αυριανή προπόνηση να δει την κατάσταση των παικτών του, για να κρίνει, αν μπορεί να τους συμπεριλάβει στην αποστολή του ερχόμενου αγώνα της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό, στους Ζωσιμάδες (9/2).
Για τους υπόλοιπους παίκτες το σημερινό πρόγραμμα είχε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης, στο διπλό που ακολούθησε έγινε τακτική προσέγγιση για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα ορίστηκε να γίνει αύριο στις 11 π.μ. στο ΠΕΑΚΙ. Στους αγώνες με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη δηλώθηκε ο Αθανασιάδης να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.