Ημερομηνία προβολής ορίζει η 77η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών

Γιούπι!Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ξεπεράσει την περίοδο βραβεύσεων των καλύτερων ταινιών και...

Γιούπι!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ξεπεράσει την περίοδο βραβεύσεων των καλύτερων ταινιών και σειρών για το 2018 και τώρα η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου μας ενημερώνει για το πότε θα δούμε την ερχόμενη τελετή Χρυσών Σφαιρών.

Σύμφωνα με το Deadline, η 77η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2020 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του NBC, λόγω της πενταετής συμφωνίας που έχει κλείσει το κανάλι με την Ένωση.

Οι Χρυσές Σφαίρες θεωρούνται από πολλούς ο προάγγελος των Όσκαρ. Είναι η πρώτη τελετή βράβευσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και οι υποψηφιότητές του και οι βραβεύσεις του συχνά συνάδουν με τους νικητές των επόμενων τελετών.

 

Όπως και όλες οι Τελετές, έτσι και οι Χρυσές Σφαίρες έχουν δει μια πτώση τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια. Προβάλλονται σε 220 χώρες παγκοσμίως και βραβεύονται τόσο τηλεοπτικές σειρές και αστέρες, όσο και κινηματογραφικές ταινίες που προβλήθηκαν μέσα στο εκάστοτε έτος.

Η 1η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1944 και έλαβε χώρα στο στούντιο της 20th Century Fox. Από τότε έχουν προστεθεί αρκετές κατηγορίες, μεταξύ άλλων το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille, το οποίο δίνεται σε κάποιο πρόσωπο της βιομηχανίας για τα κατορθώματά του. Εντύπωση κάθε χρόνο κάνει ο “Golden Globe Ambassador”, το νεαρό άτομο που καθοδηγεί τους βραβευμένους εκτός σκηνής και παραδίδει τα βραβεία στους παρουσιαστές. Το εν λόγω άτομο είναι συχνά γόνος κάποιου γνωστού ηθοποιού ή διάσημου.

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες βραβεύτηκαν τα “Bohemian Rhapsody”, “Green Book”, “Roma” και “Spider-Man: Into the Spider-Verse” και οι Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Glenn Close (The Wife), Christian Bale (Vice), Olivia Colman (The Favourite), Mahershala Ali (Green Book) και Regina King (If Beale Street Coud Talk).

Αναμένουμε έως το επόμενο χρόνο να δούμε ποιες σειρές και ταινίες θα βραβευτούν στην 77η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.