Τουλάχιστον πέντε προσθήκες το καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως αποφασίστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς και τη διοίκηση των Πειραιωτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον δυο κεντρικών αμυντικών το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς επίσης και ενός επιθετικού, ο οποίος θα υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας κεντρικός μέσος, εφόσον αποχωρήσει ο Νάτχο και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Χριστοδουλόπουλου. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα την αναζήτηση παικτών για τις συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να τεθούν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.