Αμετανόητος οπαδός: «Η φυλάκιση μου ήταν ο καλύτερος μήνας της ζωής μου!» (PHOTOS)

Στις αρχές Μαρτίου, γίναμε μάρτυρες μίας σπάνιας εικόνας στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Άντριους», στο ντέρμπι της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα.

Στις αρχές Μαρτίου, γίναμε μάρτυρες μίας σπάνιας εικόνας στον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Άντριους», στο ντέρμπι της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα.
Στο10ο λεπτό του ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ, ένας άνδρας φορώντας τραγιάσκα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, προερχόμενος από την εξέδρα των γηπεδούχων και χτύπησε τον αρχηγό της Βίλα, Τζακ Γκρίλις, στέλνοντας φιλάκια στην κερκίδα, πριν τον απομακρύνουν άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου! 


Η στιγμή της επίθεσης και η ώρα της σύλληψης για τον εισβολέα

Ο Πολ Μίτσελ αποδέχτηκε τις κατηγορίες για επίθεση και καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, αλλά τελικά ο 27χρονος αποφυλακίστηκε μόλις τέσσερις εβδομάδες από την φυλάκιση του. Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα και ο Μίτσελ μίλησε στα αγγλικά Μέσα. 
«Είμαι έξω από τη φυλακή, αποφυλακίστηκα τη Δευτέρα, φυσικά, είμαι ευτυχής που βρίσκομαι έξω, ήταν ο καλύτερος μήνας της ζωής μου, ήταν δύσκολο να βρεθώ μακριά από την οικογένειά μου αλλά όλα είναι καλά. 


Αμετανόητος για την πράξη του ο Μίτσελ 


Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται λύπη για το συμβάν πρόσθεσε: «Δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω. Δεν ζητώ συγνώμη για τίποτα!».

Εκτός από την ποινή φυλάκισης ο Μίτσελ, κατέβαλλε ως αποζημίωση 100 λίρες και του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για 10 χρόνια.
Ο υπεύθυνος του γηπέδου, Άλισον Φίσερ δήλωσε: «Αυτή ήταν μια απρόκλητη επίθεση σε έναν ποδοσφαιριστή που έκανε απλά τη δουλειά του. Του έριξε μία γροθιά αλλά με αρκετή δύναμη και ο Γκρίλις έπεσε στο έδαφος. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.

Μάλιστα ο παίκτης δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένος και φοβισμένος και ότι αισθάνεται τυχερός που τα πράγματα δεν ήταν χειρότερα.
Περισσότεροι από 23.000 οπαδοί ήταν παρόντες στο γήπεδο και το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά σε ολόκληρη τη χώρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.