Ο Αγκάμεζ, ο Χογκ και τα 500 χιλιάδες Ευρώ...

08/05/2013 • 16:24
Ο Αγκάμεζ, ο Χογκ και τα 500 χιλιάδες Ευρώ...
  • shares
Αφού την έκανε πρωταθλήτρια Τουρκίας είπε να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Ο λόγος για τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στη Σμύρνη με την φανέλα της Αρκάς αποφάσισε να βάλει μόνος του τίτλους τέλους στην επί Τουρκικού εδάφους καριέρα του. Ο Κολομβιανός μπόμπερ, που έγινε φίρμα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, πιέστηκε από τους ανθρώπους της Αρκάς να παραμείνει στην ομάδα αλλά την απόφασή του θα την άλλαζε μόνο αν άλλαζε ο προπονητής της ομάδας.

Το μεγάλο πρόβλημα του Αγκάμεζ στην Αρκάς σίγουρα δεν ήταν το οικονομικό. Άλλωστε τα 500 χιλιάδες Ευρώ που εισέπραττε ετησίως τον κάλυπταν απόλυτα. Αυτό που δεν τον κάλυπτε και το έδειχνε ήταν ο προπονητής του, που σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Τα χνώτα του Καναδού Γκλεν Χογκ με τον Κολομβιανό δεν ταίριαζαν λένε οι πληροφορίες και από τη στιγμή που η διοίκηση της Αρκάς στήριζε τον προπονητή ο Αγκάμεζ δεν θα μπορούσε να παραμείνει κι άλλη χρονιά στην ομάδα. Ποια θα είναι η επόμενη στέγη του Κολομβιανού; Δύσκολα θα τον επιλέξει Ιταλική ομάδα γιατί το συμβόλαιό του είναι απαγορευτικό. Ο Κολομβιανός ίσως προτιμήσει ομάδα της Κορέας εκεί όπου μπορεί να βρει συμβόλαιο καλύτερο ακόμη και από αυτό που είχε στην Αρκάς.
24/11/2017 • 08:00

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30