Ηρακλής: Say no to racism

Το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού που βίωσε προσφάτων ο παίκτης του από τις Μπαχάμες Φέργκιουνσον θα περάσει στον ημιτελικό της Ιεράπετρας με τον Φοίνικα ο Ηρακλής.
18/04/2019 • 21:23
Ηρακλής: Say no to racism
  • shares
Παντελής Λώλης
Ιεράπετρα, αποστολή


Το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού που βίωσε προσφάτων ο παίκτης του από τις Μπαχάμες Φέργκιουνσον θα περάσει στον ημιτελικό της Ιεράπετρας με τον Φοίνικα ο Ηρακλής. Η ομάδα του Ορφανού θα παραταχθεί με μπλουζάκια που θα γράφουν «Say no to racism» προσπαθώντας να περάσει σε όλους ότι ο ρατσισμός δεν έχει θέση στους αθλητικούς χώρους και όχι μόνο. Κατά τα άλλα η προπόνηση του «γηραιού» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τους «κυανόλευκους» να μπαίνουν στον ημιτελικό με ψυχολογία νίκης αλλά και με την συμπαράσταση των λιγοστών αλλά ένθερμων φίλων τους που αναμένονται από την Θεσσαλονίκη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη