Δεν πουλάει τον Αραούχο η Λας Πάλμας

Η διοίκηση της Λας Πάλμας φέρεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στο έμψυχο δυναμικό της τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ τον προορίζει για το βασικό σχήμα των νησιωτών.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας φέρεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στο έμψυχο δυναμικό της τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ τον προορίζει για το βασικό σχήμα των νησιωτών. Σύμφωνα με την «La Provincia», πρόθεση και του ίδιου του παίκτη είναι η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό της ισπανικής ομάδας, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πιέζει τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να τον παραχωρήσει στην Ένωση. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στη Λας Πάλμας για την αγορά του. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ενδιαφέρον για τον Αραούχο έχει εκδηλώσει και η Γκουάν Πεκίνου, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτησή του. Τέλος, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Αραούχο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φιλάθλους της Λας Πάλμας και πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας κάποια καλύτερη λύση για την κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.