Ενρίκε: «Συγχαρητήρια στην Ατλέτικο»

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα του παιχνιδιού της Ατλέτικο.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα του παιχνιδιού της Ατλέτικο. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι παίκτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ενρίκε:

«Ήταν το παιχνίδι που είχαμε προβλέψει, αν και ίσως δεν περίμενα ότι η Ατλέτικο θα παίξει με τόσο πάθος. Δεν ήταν καλύτερη μέρα μας, δεν είχαμε διαύγεια και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. 

Θέλαμε πραγματικά να προχωρήσουμε και να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, αλλά πρέπει να συγχαρούμε την Ατλέτικο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ήσυχο, έπαιξαν με αυτόν τον τρόπο, μας περίμεναν και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ.

Είναι προφανές ότι δεν είμαστε στα καλύτερά μας αυτή τη στιγμή, πάνω απ’ όλα αν κοιτάξουμε το επίπεδο που έχουμε αυτή τη σεζόν. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο, πρέπει να σηκώσουμε τους εαυτούς μας τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.