Δεν άρεσε η διακοπή στον Ουζουνίδη

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν άρεσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς θεωρεί πως σε αυτό το χρονικό σημείο, ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν άρεσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς θεωρεί πως σε αυτό το χρονικό σημείο, ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Ο Έλληνας τεχνικός θα αλλάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ θα γίνουν προσπάθειες ώστε να κλειστεί κάποιο φιλικό. 

Το μόνο θετικό για το «τριφύλλι» από τη διακοπή είναι το γεγονός, πως οι Μυστακίδης και Λουτσιάνο θα έχουν χρόνο, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τις επόμενες ημέρες. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της ομάδας θα έχουν συνάντηση με τον επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αδειοδότησης των «πράσινων». Το «τριφύλλι» θα ενημερωθεί για τις ελλείψεις του φακέλου του, ώστε να μπορέσει το προσεχές χρονικό διάστημα να διευθετήσει τα συγκεκριμένα θέματα και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.