Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"

Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.
14/05/2019 • 00:55
Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"
  • shares
Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε για όσα είδε στο τουρνουά: «Πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι μου άρεσε που είδα παίκτες που δεν γνώριζα πριν να ανταγωνίζονται παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δεύτερον μου άρεσε η οργάνωση του τουρνουά, καθώς και η διαιτησία των αγώνων. Όσον αφορά το επίπεδο των ανδρών, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή ανάλυση αυτή την στιγμή, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίζονται και στη σάλα και τώρα ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα και οι αγώνες ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά η σεζόν, οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλη βελτίωση σε 1-1,5 μήνα από τώρα με τις προπονήσεις που θα κάνουν. Είδα όμως αθλητές με πολύ καλά στοιχεία και με όρεξη για δουλειά και για ατομική-ομαδική βελτίωση».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο