Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"

Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.
14/05/2019 • 00:55
Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"
  • shares
Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε για όσα είδε στο τουρνουά: «Πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι μου άρεσε που είδα παίκτες που δεν γνώριζα πριν να ανταγωνίζονται παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δεύτερον μου άρεσε η οργάνωση του τουρνουά, καθώς και η διαιτησία των αγώνων. Όσον αφορά το επίπεδο των ανδρών, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή ανάλυση αυτή την στιγμή, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίζονται και στη σάλα και τώρα ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα και οι αγώνες ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά η σεζόν, οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλη βελτίωση σε 1-1,5 μήνα από τώρα με τις προπονήσεις που θα κάνουν. Είδα όμως αθλητές με πολύ καλά στοιχεία και με όρεξη για δουλειά και για ατομική-ομαδική βελτίωση».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία