Τουρνουά στο Μάτι για τον Πάρη

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη συμφορά στο Μάτι και οι πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά θα καίνε για πάντα τη μνήμη και τη συνείδηση μας.
0
Παντελής Λώλης
29/08/2018 • 11:11
Tουρνουά μπιτς βόλεϊ εις μνήμη Πάρη Καρτσουλάκη
  • shares
Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη συμφορά στο Μάτι και οι πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά θα καίνε για πάντα τη μνήμη και τη συνείδηση μας. Ο Πάρης Κατσουλάκης ήταν ένα νέο παιδί που «χάθηκε» στο Μάτι και συγκαταλέγεται μεταξύ των 96 θυμάτων. Μαζί του «χάθηκαν» ο μπαμπάς του Μάρκος Κατσουλάκης υπάλληλος των ΕΛΤΑ, η μητέρα του Κάτια Αβραμίδου και η γιαγιά του Γαρουφαλλιά Μωραΐτη.

Η οικογένεια Κατσουλάκη ξεκληρίστηκε αλλά φίλοι, συγγενείς, γείτονες και όλοι εμείς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ο Πάρης Κατσουλάκης ήταν μεταξύ μιας παρέας παιδιών που κάθε χρόνο διοργάνωναν ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται τουρνουά μπιτς βόλεϊ εις μνήμη Πάρη Καρτσουλάκη. Το τουρνουά θα γίνει στην παραλία στο Μάτι χωρίς τυμπανοκρουσίες και πανηγυρικές εκδηλώσεις αλλά το μπιτς βόλεϊ θα τιμήσει τη μνήμη του Πάρη και όλων των αδικοχαμένων. Η οργανωτική επιτροπη αναφέρει:

"Μετά την φονική πυρκαγιά στο μάτι αποφασίσαμε όλη η νεολαία να διοργανώσουμε εκδήλωση στο μάτι τουρνουά beach volley. Στη μνήμη του φίλου μας Πάρη Κατσουλάκη που χάθηκε μαζί με την οικογένειά του και σε όσων έχασαν ετσι άδικα την ζωή τους. Με κύριο στόχο να δηλώσουμε ολοι μαζι οτι η ζωή στο Μάτι συνεχίζεται. Σας παρακαλούμε να υποστηρίξετε την εκδήλωση μας με προώθηση της εκδήλωσης μέσω των social media και σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Η εκδήλωση θα πραγματοποηθει το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στο λιμάνι στο Μάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

14/11/2018 • 10:51