Μαγεία στην Αριστοτέλους... (photos)

0
Ισίδωρος Πρίντεζης
11/06/2018 • 19:40
Beach στην Αριστοτέλους
  • shares
Το μπιτς βόλεϊ είναι το άθλημα του καλοκαιριού. Δεν παίζεται μόνο στην παραλία, παίζεται και εκεί. Οι εντυπωσιακές εικόνες από τα βουνά της Αυστρίας και της Ελβετίας επιβεβαιώνουν τη δυναμική του κορυφαίου ολυμπιακού αθλήματος, άλλωστε η άμμος μεταφέρεται και με φόντο κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς τονίζει τη σπουδαιότητα των διοργανώσεων.

Η Ελλάδα, σε αυτόν τον χάρτη της Ευρώπης, έχει μπει εδώ και πολλά χρόνια με τουρνουά μπιτς σε Ρόδο, Σύρο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το Δημαρχείο της Ρόδου και της Σύρου, ο Λευκός Πύργος και η Αριστοτέλους, όπως και η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησαν μεγάλες διοργανώσεις και έβαλαν τη σφραγίδα τους. 

Μετά το 2012, το μπιτς επέστρεψε στην πρώτη γραμμή με το Thessaloniki Masters 2018 και οι κατάμεστες εξέδρες στην πλατεία Αριστοτέλους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. 

Η εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους και η διοργάνωση μπιτς βόλει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μέσα από το φωτογραφικό φακό. Σκέτη απόλαυση...


Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2018 • 09:20

Λύσεις στο γκολ από την Ιταλία και τη Γαλλία

Η σημερινή αγωνιστική έχει παιχνίδια όπου υπάρχει σοβαρή προοπτική παραγωγικότητας στην Ιταλία. Παγίδες περιμένουν την Αλκμάαρ και τη Μαρσέϊγ κόντρα σε ομάδες ικανές στο σκοράρισμα

09/05/2018 • 16:07