Ανοίγει στις 15 Ιουνίου το Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley

Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία φιλοξενία τουρνουά, το Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley στο Φάληρο ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.
0
Παντελής Λώλης
19/05/2018 • 20:19
Γήπεδο beach volley
  • shares
Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία φιλοξενία τουρνουά, το Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley στο Φάληρο ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του. 

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Κώστας Ταμπουρατζής.  Ένα όνειρο ετών που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει ο δημόσιος μηχανισμός είναι έτοιμο να υλοποιηθεί μέσα από την ιδιωτική πρωτοβουλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ταμπουρατζή: 

"Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους του Volley και Beach Volley ότι πετύχαμε την επαναλειτουργια του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley στο Φάληρο, στο οποίο θα γίνει ξανά αγώνας BV έπειτα απο 12 χρόνια.

Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για την εγκατάσταση που φιλοξένησε τους ΟΑ 2004, Fivb World Tour και έπειτα περιήλθε στην απόλυτη λεηλασία και φθορά. Δουλεύουμε ήδη στον χώρο για να είμαστε έτοιμοι ! 

Το τριήμερο 15-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί μια σειρά απο δράσεις με επίκεντρο το BV, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα παραλίας στα πλαίσια του Surf Art Festival Vol.5. Πρόκειται για ένα festival που φιλοξενεί περισσότερους απο 6.000 επισκέπτες  και έχει ως κύριο αντικέιμενο το surf, τις τέχνες και την ζωή κοντά στην θάλασσα.

Όσοι φίλοι, σωματεία, φορείς και λοιποί οργανισμοί θέλετε να συμμετάσχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε το συντομότερο. Όλοι οι καλοί χωράνε !

Στόχος μας είναι όλοι οι επισκέπτες να γνωρίσουν το άθλημα του beach volley, τα πλεονεκτήματα του να αθλούνται σε εξωτερικές συνθήκες και να περάσουν ένα τέλειο τριήμερο με τις δράσεις του Festival.

Περιμένουμε όλους τους φίλους του βόλλευ να κατακλύσουν την εγκατάσταση για να ζωντανέψει ξανά..

Το πρώτο βήμα έγινε και στις 15/6 θα έχουμε το πρώτο σερβίς.. 

Μας έλεγαν πως αυτά δεν γίνονται..Σορρύ όλα γίνονται !!

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε το Beach Volley Fest by Athens Surf Art Festival"
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε