Έσπασε το… ρόδι ο Φωκικός

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φωκικός, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Θρασύβουλου, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς... τρίποντο στη Φούτμπολ Λιγκ!

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φωκικός, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Θρασύβουλου, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς… τρίποντο στη Φούτμπολ Λιγκ!

Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταγράφηκαν πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο, ο Θρασύβουλος λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα όταν στο 14′ όταν ο Βλάχος επιχείρησε σουτ, ο τερματοφύλακας Βαλσαμάκης απέκρουσε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.
Εντούτοις, η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού και εκτέλεσε εύστοχα ο Σιάκκας.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν περισσότεροι ουσιαστικοί, έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 68′ με σουτ του Ταμπάκη μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!
Ο Θρασύβουλος δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις πόντους και μαζί και σημαντική βαθμολογική… ανάσα.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Κουρελής, Χαλούλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας (55′ Δήμας), Σκαρίμπας, Στόικος, Καλλέργης, Νικόλτσης (68′ Ταμπάκης), Μπουλούλης.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Καρράς, Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας (46′ Κοντιζάς), Ψιάνος, Νικολάου, Βαγγελής, Κακαράς (46′ Μπάτσι), Βλάχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.