Αυλαία στο 18ο Novasports Beach Volley Tournament (video)

Τάσος Μπαϊρακτάρης
16/07/2017 • 19:50
Novasports Beach Volley
  • shares
Το 18o Novasports Beach VOLLEY Tournament έριξε την αυλαία του στο «Καράβι» του Σχοινιά, με την διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών και στις δύο κατηγορίες του.

Στον τελικό της GOLDEN κατηγορίας των ανδρών ο Ατάμ Τσαλικιάν με τον Γιώργο Καντιώτη νίκησαν με 2-1 σετ (21-16, 17-21, 10-15) τους Βασίλη Κατσακούλα και Θοδωρή Κωνσταντινίδη.
loading the player....


Στον τελικό της ίδιας κατηγορίας στις γυναίκες η Ειρήνη Κοκκινάκη παρέα με την Σοφία Πάικου επικράτησαν με 2-0 σετ (21-14, 21-16) τις Φάλια Θεοδωράκη και Πένυ Κουράκου.
loading the player....


Στον τελικό της κατηγορίας  SILVER στους άνδρες οι Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Θεοχάρης νίκησαν τους Θοδωρή Παπαδάκη και Λευτέρη Κοντόση με 2-0 (15-9, 15-10).
loading the player....


Στον τελικό της ίδιας κατηγορίας η Λυτώ Δοκοπούλου με την Χριστίνα Φαράντζου επικράτησαν με 2-0 σετ ( 15-6, 15-7)της Κατερίνας Βούλγαρη και της Χριστίνας Αντζουλη. 
loading the player....


Μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης το τουρνουά έκλεισε με τις απονομές στους νικητές των δύο κατηγοριών.
loading the player....


Στην κατηγορία SILVER γυναικών τις απονομές έκανε ο Εμπορικός Διευθυντής Πελατών FORTHNET Δημήτρης Βάγιας.  Στην κατηγορία  SILVER ανδρών τις απονομές έκανε ο πρώην διεθνής άσος Γιάννης Φάκας.

Στην κατηγορία GOLDEN γυναικών τις απονομές έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής του τουρνουά Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ενώ στην κατηγορία GOLDEN ανδρών τα μετάλλια παρέδωσε ο Διονύσης Τσίτος Retail Marketing Director Forthnet.
loading the player....


Η αυλαία του τουρνουά έπεσε με τους πάντες να γίνονται μια μεγάλη παρέα στην άμμο, να βγάζουν φωτογραφίες, να τραγουδούν και να διασκεδάζουν.
loading the player....


Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο με ο 18ο Novasports Beach Volley Tournament να στέφεται για μια ακόμη χρονιά με απόλυτο αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία!!
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07