Κασμερίδης και Θρασύβουλος για… φίλημα

Με δυο σωτήριες επεμβάσεις του Κασμερίδη στη διαδικασία των πέναλτι, ο Θρασύβουλος επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-2 στη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας και κέρδισε το εισιτήριο για τους "16".

Με δυο σωτήριες επεμβάσεις του Κασμερίδη στη διαδικασία των πέναλτι, ο Θρασύβουλος επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-2 στη φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδας και κέρδισε το εισιτήριο για τους “16”. Τα 120 λεπτά αγώνα δεν ήταν αρκετά για τον Θρασύβουλο και τον Λεβαδειακό που μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με τους γηπεδούχους χάρη στις δυο σπουδαίες επεμβάσεις του Κασμερίδη στις εκτελέσεις των Γκρμπιτς και Βιάνα, να παίρνουν τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση. Βλάχος στο 68 για τους γηπεδούχους και Κόρμπος στο 86 για την ομάδα της Λιβαδειάς οι σκόρερ του αγώνα.


Εκτός από τους λίγους φίλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο, την τιμητική της είχε και η… βροχή που δεν επέτρεψε στους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα και γκολ στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής. Έτσι λοιπόν μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, ο Λεβαδειακός δήλωσε “παρών” και απείλησε δις, αρχικά με το σουτ του Βιάνα και έπειτα με αυτό του Ζουρούδη που ήταν από τους καλύτερους των φιλοξενούμενων. Η συνέχεια βρήκε τον Θρασύβουλο να ψάχνει το γκολ χωρίς τύχη καθώς τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και οι βεβιασμένες μπαλιές δεν του επέτρεψαν να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Από την άλλη τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που από το 30′ και μετά ανέβασε την απόδοσή της και θα μπορούσε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης να φτάσει στην επίτευξη του γκολ, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κουτσόπουλου, ο Ζουρούδης έπιασε τη δυνατή κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι.


Στο πολύ καλύτερο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Θρασύβουλος την ώρα που δεχόταν τη συνεχή πίεση του Λεβαδειακού κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ με τον Βλάχο στο 68′. Αυτό ωστόσο δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα καθώς όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την… ανούσια κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι κόποι του και οι αλλαγές του Γιώργου Παράσχου έπιασαν… τόπο, καθώς ο Κόρμπος που πέρασε στο 72′ ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε την ισοφάριση στο 86ο λεπτό του αγώνα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.


Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της παράτασης, οι δυο πλευρές κυμάνθηκαν σε… ρηχά νερά με τον Λεβαδειακό να έχει το πάνω χέρι και να ελέγχει το ματς. Η μεγάλη φάση δεν ήρθε ποτέ και μοιραία οι Θρασύβουλος και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της παράτασης τα πράγματα δεν αλλάξαν καθώς η κούραση έκανε την εμφάνιση της στους παίκτες των δυο ομάδων που αναγκάστηκαν να ψάξουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση μέσα από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.


Έπειτα λοιπόν από 120 λεπτά παιχνιδιού και στη διαδικασία των πέναλτι, ο Θρασύβουλος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κασμερίδη που απέκρουσε δυο πέναλτι των παικτών του Λεβαδειακού, επικράτησε με 4-2 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Γκρμπιτς και Βιάνα οι μοιραίοι ποδοσφαιριστές για τους φιλοξενούμενους, από πλευράς Θρασύβουλου ο Βασιλείου ήταν ο μοναδικός που δεν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.




Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς, Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος, Βλάχος, Βαγγελής.


Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Ξαβιέ, Ιωάννου, Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος, Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης.

 

προκρίνεται στους «16».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.