«Τρέλα» για ένα εισιτήριο στον κόσμο της ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Σέλτικ, έχει ήδη αρχίσει την ζήτηση για ένα εισιτήριο για την ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Σέλτικ, έχει ήδη αρχίσει την ζήτηση για ένα εισιτήριο για την ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Γλασκώβης φίλοι της Ένωσης άρχισαν να «βομβαρδίζουν» το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ, με ερωτήσεις σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του ΟΑΚΑ.

Στην ΠΑΕ προκειμένου να προλάβουν και να εξυπηρετήσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, σχεδιάζου να ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση μέσω ίντερνετ από το επίσημο σάιτ και μέσω των καταστημάτων public ακόμη και σήμερα (Πέμπτη 9/8).

Στ’ αποδυτήρια της ομάδας μετά την λήξη του αγώνα στην Γλασκώβη ακούστηκε από τους παίκτες, η φοβερή ατάκα, ότι «με αυτό το αποτέλεσμα θα χαλάσουμε και θα διακόψουμε τις διακοπές πολύ κόσμου».

Είναι και η ατάκα του Μαρίνου στους Σκωτσέζους «είναι δύσκολη η ημερομηνία αυτή για τους Έλληνες (η γιορτή της Παναγίας) αλλά εμείς περιμένουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς μας στη ρεβάνς».

Σε κάθε περίπτωση το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.