Δεύτερη με “τριάρα” η Λιλ (video)

Η Λιλ συνεχίζει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που την έχουν οδηγήσει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, επικρατώντας με 3-0 της Μαρσέιγ στο ματς που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική στο Σαμπιονά.

Η Λιλ έδειξε από το πρώτο ημίχρονο αποφασισμένη να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τη Μπορντό στο τελευταίο ματς. Από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ έδωσε μεγάλη μέριμνα στο ανασταλτικό κομμάτι της, καθώς μετά την πρεμιέρα δεν είχε καταφέρει να κρατήσει την εστία της απαραβίαστη.  

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε μεγάλες φάσεις, αλλά άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα για την απειλή που κράδαινε η τριπλέτα των Πεπέ, Ικονέ, Μπαμπά. 

Στο δεύτερο μέρος ο Πεπέ ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις της νίκης. Κέρδισε δύο πέναλτι κι έκανε άνω κάτω την άμυνα της Μαρσέιγ η οποία δέχθηκε σε πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς δύο τέρματα. Ο Πεπέ και ο Μπαμπά εκτέλεσαν σωστά για να προηγηθεί η Λιλ με 2-0, πριν ο Λεάο μοιράσει στον Μπαμπά στο 89ο λεπτό το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0 των γηπεδούχων. 

Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε μαζί με τον Ντιμίτρι Παγέτ ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, τόνωσαν την επιθετίκοτητα της Μαρσέιγ, αλλά η Λιλ σε εκείνο το χρονικό διάστημα είχε “ανεβάσει στροφές” κι είχε σφυρηλατήσει την ψυχολογία της νίκης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.