Ρίβερς: «Όλα είναι ανοιχτά» (video)

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι σημαντικές ενώ ανέφερε πως όλα είναι ανοιχτά για το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι σημαντικές ενώ ανέφερε πως όλα είναι ανοιχτά για το πλεονέκτημα έδρας. 

Αναλυτικά:

«Απόψε είχαμε την ευκαιρία μας για να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία επικίνδυνη ομάδα ειδικά αν της δώσεις τα σουτ. Εδώ και δύο προπονήσεις προσπαθούμε να βγάλουμε όσα κάναμε σήμερα και το καταφέραμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πλέον μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ σε λίγες ώρες. Η συγκέντρωσή μας είναι εκεί. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν θέλουμε να ξέρουμε τα άλλα αποτελέσματα, να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας και να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε.

Το θέμα είναι πως τα πλέι οφ είναι όπως το March Madness στην Αμερική. Υπάρχουν αποτελέσματα που δεν εξηγούνται γιατί οι μικροί αντιστέκονται. Κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεάλ όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για να παλέψουν. Εμείς θα πρέπει να έχουμε επίγνωση της κατάστασης και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Φάιναλ Φορ. Θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Θα πρέπει να έχουμε τα πάντα συγκεντρωμένα, την υπερηφάνια μας και τη συγκέντρωσή μας».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.