«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κύριε Πρόεδρε»

Το δικό της «ευχαριστώ» στον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε η μεγάλη αρχηγός του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
0
Παντελής Λώλης
19/03/2019 • 20:50
Παύλος Γιαννακόπουλος-Ρούξι Ντουμιτρέσκου-Θανάσης Γιαννακόπουλος
  • shares
Το δικό της «ευχαριστώ» στον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε η μεγάλη αρχηγός του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:
«Κάποτε, πριν από χρόνια, είχα πει "ευλογία και κατάρα"....
Κοίτα που πρέπει να μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς τον Παύλο και τον Θανάση. Κανείς μας δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό, επειδή τους θεωρούσαμε αθάνατους. Και έτσι είναι τελικά. Ανιδιοτελής αγάπη για το τριφύλλι. Πάθος, σεβασμός, θυσία, είναι μερικά από τα πράγματα που μου έμαθαν. Δέος όταν έμπαιναν στον Τάφο να παρακολουθούν τα ματς μας. 
Τους ευχαρίστησα πολλές φορές, μα ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, αισθάνομαι πως δεν ήταν αρκετές. Και πως να είναι... γι'αυτό, για τελευταία φορά, 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κύριε Πρόεδρε
Ήμουν ευλογημένη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία