Ζαλμάς: "Ανταγωνιστικοί για οκτάδα" (video)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου σχολίασε στην κλήρωση του πρωταθλήματος τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο νησί να κτιστεί μια ομάδα, που θα καταφέρει να παίξει βόλεϊ υψηλού επιπέδου
12/09/2018 • 03:05
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Νίκος Ζαλμάς, σχολίασε τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του να είναι ανταγωνιστική την ερχόμενη σεζόν
  • shares
Ο Νίκος Ζαλμάς, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League, δεν έκρυψε ότι ο Φοίνικας Σύρου θέλει να πάει ψηλά την ερχόμενη σεζόν, κρατώντας το καλό επίπεδο των προηγούμενων ετών.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του νησιού, σχολίασε αρχικά: "Προσπαθούμε να φτιάξουμε από την αρχή μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα, η οποία σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να μπει στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος κι από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια, διότι είναι μια εντελώς ολοκαίνουργια ομάδα, με δώδεκα νέα παιδιά. Κάποιοι έχουνε περάσει και παλαιότερα από την ομάδα, όμως, είναι δύσκολο έργο, γιατί μιλάμε για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας".

Συνεχίζοντας, είπε ο Ζαλμάς: "Η χρονιά θα είναι διαφορετική από κάθε προηγούμενη κι αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος της Σύρου. Δεν υπάρχουν τα πολύ σπουδαία ονόματα του παρελθόντος. Υπάρχουν κάποιοι καλοί παίκτες ρολίστες και ξένοι που σε πρώτη φάση δεν "γυαλίζουν" τα ονόματά τους. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, θα πετύχουμε μια καλή χημεία και θα παίξουμε με τρόπο, που θα το ευχαριστηθούν οι φίλοι του Φοίνικα".

Στην ερώτηση σχετικά με τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-2019, απάντησε: "Σε αυτή την ερώτηση, ποτέ δεν έχω απαντήσει πριν το τελείωμα του πρώτου γύρου, πριν το τέλος του Ιανουαρίου, όταν διαμορφώνονται 100% τα ρόστερ των ομάδων. Κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής από τον Σεπτέμβριο και κανείς δεν υποβιβάστηκε τον Οκτώβριο. Κανείς δεν βγήκε στην Ευρώπη τον Αύγουστο. Όλα αυτά είναι από το τέλος του Ιανουαρίου".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.