Χάσι: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Ο Μπέσνικ Χάσι υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ, ενώ υπογράμμισε πως ελπίζει να μην πετύχει η ομάδα του τους «ερυθρολεύκους» σε καλή ημέρα.

Ο Μπέσνικ Χάσι υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ, ενώ υπογράμμισε πως ελπίζει να μην πετύχει η ομάδα του τους «ερυθρολεύκους» σε καλή ημέρα. Ο Χάσι αναφέρθηκε και στις προ διετίας αναμετρήσεις των δυο ομάδων, όπου στο πρώτο ματς η Άντερλεχτ είχε χάσει 3-0 εντός έδρας, παρότι όπως υποστήριξε, ήταν καλύτερη.

Χαρακτηριστικά, ο Χάσι δήλωσε για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παραμένει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με πριν δύο χρόνια όταν μας κέρδισαν εδώ με 0-3, σε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι. Θα πρέπει να πιάσουμε μία πολύ καλή απόδοση και ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βρεθεί σε καλή μέρα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα στο Champions League, όπου νίκησαν την Άρσεναλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.