Αποφόρτιση για τους «κυανέρυθρους»

Σε πρόγραμμα αποφόρτισης μπήκαν από τη Δευτέρα οι παίκτες του Πανιωνίου. Όσοι αγωνίστηκαν στο 1-1 με την Καλλονή έκαναν αποθεραπεία, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη και δεν αποκλείεται να τους δώσει και άλλο μέσα στη βδομάδα.

Σε πρόγραμμα αποφόρτισης μπήκαν από τη Δευτέρα οι παίκτες του Πανιωνίου. Όσοι αγωνίστηκαν στο 1-1 με την Καλλονή έκαναν αποθεραπεία, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη και δεν αποκλείεται να τους δώσει και άλλο μέσα στη βδομάδα. Κάτι που είχε κάνει άλλωστε και τη βδομάδα πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ματς που επίσης είχε διεξαχθεί Δευτέρα. «Κόντρα στην Καλλονή δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Θα ήταν μια σημαντική νίκη που θα μας πρόσφερε μεγαλύτερη άνεση στη βαθμολογία. Δεν πειράζει όμως, βρισκόμαστε στην 4η θέση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας» κάποια από τα λόγια του Ουζουνίδη προς τους παίκτες του. 

Σε ότι έχει να κάνει με την τιμωρία Κόρμπου και Οικονόμου, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιους δύο από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της ομάδας θα στερηθεί υποχρεωτικά τις υπηρεσίες τους. Τα τέσσερα επόμενα ματς είναι με Βέροια εκτός, Λεβαδειακό εντός, Πλατανιά εκτός και Σκόντα Ξάνθη εντός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.