Εύκολα το Μαρόκο την Εσθονία εν όψει Μουντιάλ

Φιλική εκτός έδρας νίκη πήρε το ''μουντιαλικό'' Μαρόκο απέναντι στην Εσθονία. Στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, Ταλίν και στην ''Le Coq Arena'', στάδιο που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Super Cup.

 O ποδοσφαιριστής της Γαλατασαραϊ, Γιουνές Μπελχαντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 11ο λεπτό. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο ο άσος του Άγιαξ, Χακίμ Ζίγεχ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Ουσιαστικά το ματς κλείδωσε για το Μαρόκο στο 72ο με τον Εν- Νεσίρι να γράφει το 0-3. Το μόνο που κατόρθωσε η Εσθονία, ήταν να μείωσει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 1-3 με τον Πούριε στο 76ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για 45 λεπτά αγωνίστηκε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Εμάνουελ Ντα Κόστα, ενώ ο Μεντί Καρσελά δεν αγωνίστηκε καθόλου μένοντας στον πάγκο.

Το Μαρόκο βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο στο παγκόσμιο κύπελλο μαζί με την πρωταθλήτρια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2016 Πορτογαλία, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του κόσμου το 2010και νικήτρια του Euro το 2012 Ισπανία και το Ιράν. Τετάρτη 20 Ιουνίου απέναντι στην Πορτογαλία αρχίζει τις υποχρεώσεις του το συγκρότημα του Γάλλου Ερβέ Ρενάρ, που στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο Αφρικανικών ομάδων (Ζάμπια, Αγκόλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.