Λ.Ενρίκε: “Θαυμάζω τον Σάουθγκεϊτ”

Ο Λουίς Ενρίκε εκθείασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στην προπονητική μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Λουίς Ενρίκε εκθείασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στην προπονητική μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στους πάγκους Ισπανίας και Αγγλίας για το ματς του Nations League.

Η Αγγλία δεν έχει ξεκινήσει καλά, με ήττα εντός έδρας από την Ισπανία αλλά και με ισοπαλία στην Κροατία. Παρόλα αυτά ο Σάουθγκεϊτ χαίρει της καθολικής εκτίμησης στο νησί από το 2016 όταν και πήρε τη δουλειά.

Στα θετικά του είναι ότι προσπαθεί να παρουσιάσει μια επιθετικογενή ομάδα που βασίζεται σε πολύ νέα παιδιά. Με αυτά τα στοιχεία έφτασε την Αγγλία ως τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Ιταλίας. 

“Μου αρέσει ο Σάουθγκεϊτ ως προπονητής” είπε ο Λουίς Ενρίκε για να συνεχίσει λέγοντας, “μου αρέσει γιατί η πρότασή του για ποδόσφαιρο έρχεται μέσα από την προσαρμογή στους παίκτες του, κάτι που όλοι οι προπονητές θα έπρεπε να κάνουν. Τον παρακολουθώ για να μάθω. Μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και που καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο.

Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του αλλά για το μεταξύ μας ματς εύχομαι να μην έχει πολλή τύχη. Μόνο η νίκη μας δίνει την πρωτιά και μαθηματικά. Τα άλλα αποτελέσματα δεν τα σκέφτομαι. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε γιατί μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Θα επιεντρωθούμε σε αυτό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.