Εξηγήσεις από την Αστυνομία ζήτησε ο Αρης

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε (23/10) για το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό (οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν 800 εισιτήρια, ο Αρης ήταν θετικός, η Αστυνομία είπε "όχι"), οι εκπρόσωποι του Αρη έκαναν παράπονα για τον συνωστισμό του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Εγινε (23/10) η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού του Αρη με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (4/11, 19:00) με τον Ολυμπιακό να ζητάει 800 εισιτήρια για τη Θ4. Ο Αρης ήταν θετικός στο να δώσει εισιτήρια αλλά ήταν αρνητική η στάση της Αστυνομίας σε αυτό το ενδεχόμενο.
Στο περιθώριο της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης, οι άνθρωποι του Αρη μετέφεραν τα παράπονά τους προς την Αστυνομία για το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε συνωστισμός του κόσμου (από τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι να ολοκληρωθεί η άφιξη των ομάδων) και άργησαν να αργήσουν συγκεκριμένες θύρες. 
Αποφασίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου τρεις ώρες νωρίτερα, με εξαίρεση τη Θ1 που θα ανοίξει μετά την άφιξη των αποστολών.
Ταυτόχρονα όμωςε επεξεργάζεται πλάνο μήπως μπορεί να γίνει η είσοδος του κόσμου για τη Θ1, από τη Θ4 για να γίνει πιο γρήγορα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.