Απών ο Ανδρεόπουλος από το ματς με την Αλμερία

18/11/2010 • 15:40
Απών ο Ανδρεόπουλος από το ματς με την Αλμερία
  • shares

O 46χρονος τεχνικός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την ισπανική πόλη. Επικεφαλής θα είναι ο πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου, Χρήστος Καρβούνης, ο τίμ μάνατζερ Ηλίας Μηλιώνης, οι προπονητές Θανάσης Κατσιγιάννης και Ντίνος Γιαννέλης και οι Αντώνης Τάρλας (στατιστικολόγος) και Ανδρέας Μπούμπαης (φυσιοθεραπευτής).

Στόχος τους παραμένει το θετικό αποτέλεσμα σκεπτόμενοι και τον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στη Λαμία στις 25 του μήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η ομάδα είναι έτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη να πάει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει στο δεύτερο αγώνα την πρόκριση μέσα στην Λαμία", λέει ο Μιχάλης Μανιάτης.

Όσο για το αθλητικό τιμ, στην Αλμερία βρίσκονται οι Θάνος Μαρούλης, Μιχάλης Μανιάτης, Alan Komel, Branco Roljic, Will Price, Andy Hein, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιώργος Σφενδυλάκης, Δημήτρης Γκαράς, Παύλος Δραγκίδης και Ντίνος Ανάγνου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας