Μοιρασιά στο Λιόν με πιο χαρούμενη την Χόφενχαϊμ!

Έπειτα από ένα ματς γεμάτο ανατροπές στο σκορ και τα συναισθήματα η Λιόν και η Χόφενχαϊμ έμειναν ισόπαλες 2-2 παρότι η Γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 κι έπαιξε με παίκτη παραπάνω σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο

Το ματς στο Λιόν κύλησε έτσι όπως περίπου το περιμέναμε. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσαν να παίξουν ούτε λιγότερο επιθετικά, ούτε καλύτερα αμυντικά οι δύο ομάδες. 

Ακόμα και η Λιόν που κατάφερε με την αύρα του Φεκίρ να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης στο 19ο λεπτό, κάθε άλλο παρά αξιόπιστη έδειξε αμυντικά κινδυνεύοντας σε 3-4 περιπτώσεις από τις μεγάλες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Μπελφοντίλ, Σουλτς και Κράμαριτς.

Κομβικό σημείο κυρίως σε ότι αφορά την ψυχολογική διαχείριση της αναμέτρησης το 2ο γκολ της Γαλλικής ομάδας που πέτυχε ο Ντομπελέ στο 28ο λεπτό
.

Από εκεί και πέρα η Χόφενχαϊμ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξαναμπεί στο ματς, χάνοντας όμως μεγάλο κομμάτι του κουράγιου της όταν ο Γκανέζος Νούχου είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51ο λεπτό.

Η Λιόν στο συγκεκριμένο κομμάτι της αναμέτρησης βρήκε περισσότερους διαδρόμους για να αυξήσει τη διαφορά και δίχως να είναι αποτελεσματική – καθώς έχασε καλές ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο – έμπλεξε νιώθοντας την απειλή από το γκολ του Κράμαριτς στο 65’ όταν ο Κροάτης αξιοποίησε μεταβίβαση του Βόσνιου Μπίσακσιτς.

Πάνω σ’ αυτή την εύθραυστη κατάσταση κάπου χάθηκε η έλλειψη ισορροπίας αφού η Γερμανική ομάδα ρίσκαρε με ότι διέθετε. 
Κι όσο η Λιόν δεν πήγαινε ξανά στο σκορ στα όρια της ασφάλειας , με μοιραίο παίκτη σ’ εκείνο το σημείο τον Ντεπάϊ, τόσο παρέμεινε «ζωντανή» η προοπτική μιας εντυπωσιακής – λόγω των συνθηκών – ανατροπής.
Για να φτάσουμε στο 91ο λεπτό, όταν ο Τσέχος Καντεράμπεκ έγινε ο ήρωας του Χόφενχαϊμ ισοφαρίζοντας σε 2-2 μετά από ενέργεια του Βραζιλιάνου Ζοέλινγκτον.

Οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν για το Γερμανικό πείσμα παρά τις αντιξοότητες ενώ η Λιόν απλά “πλήρωσε” για άλλη μια φορά τις πολλαπλές ανασφάλειές της!

Οι συνθέσεις :


Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό, 3-5-1-1)
: Λόπες, Μορέλ, Μαρσέλο, Ντενάγιερ, Ράφαελ, Μεντί, Αουάρ, Τουσάρ, Ντομπελέ, Φεκίρ (74’ Ντεμπελέ) , Ντεπάϊ (87’ Τραορέ)


Χόφενχαιμ (Ζούλιαν Νάγκελσμαν, 3-5-2)
: Μπάουμαν, Νοχού, Βόγκτ, Μπίσακσιτς, Σουλτς, Κράμαριτς, Γκρίλιτς (57’ Νέλσον), Μπελφοντίλ, Καντεράμπεκ, Ντέμιρμπαι, Ζοέλινγκτον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.