Αποκλειστικά μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια για “Ντα Λουζ”

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" θα γίνει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” θα γίνει αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

” Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Λισαβόνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μπενφίκα – AEK στο Στάδιο Ντα Λουζ (Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 20.00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από το επίσημο site της ΠΑΕ www.aekfc.gr (section MY AEK), το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, από σήμερα Παρασκευή 23/11 έως και την εξάντλησή τους.

Ανά ενέργεια-αγορά οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως και 5 εισιτήρια με χρήση καρτών Visa-Mastercard. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα παραλαμβάνουν αυτόματα το mail επιβεβαίωσης για την αγορά τους, το οποίο περιλαμβάνει και τον αριθμό της αγοράς-κράτησης των εισιτηρίων τους.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου θα υπάρξει μεταγενέστερη ανακοίνωση με τις ημερομηνίες και τους τρόπους παραλαβής, ενώ θα είναι απαραίτητο να έχουν εκτυπώσει το απαντητικό mail της αγοράς.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 25 ευρώ “.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.