Λέμε αντίο στο “Z Nation” του SyFy

Τους έφαγαν τα ζόμπι...Μία από τις μετα-αποκαλυπτικές σειρές με ζόμπι φτάνει στο τέλος της.Ο λόγος...

Τους έφαγαν τα ζόμπι…

Μία από τις μετα-αποκαλυπτικές σειρές με ζόμπι φτάνει στο τέλος της.

Ο λόγος για το “Z Nation” του SyFy. Ο παραγωγός της σειράς, David Michael Latt, έκανε την ανάλογη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία μπορείτε να δείτε και μόνοι σας εδώ.

“Θέλαμε να σας το πούμε οι ίδιοι… δεν έγινε ανανέωση για 6η σεζόν”, είπε ο Latt στο βίντεο. “Σταματάμε στην 5η. Λυπούμαστε πολύ, αλλά είμαστε ευγνώμονες για τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Δεν τελειώνει τίποτα, τώρα ξεκινούν πολλά πράγματα”.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Karl Schaefer και Craig Engler, και το “Z Nation” εξιστορεί την μετά-αποκαλυπτική ζωή μετά την εξόντωση της πλειοψηφίας του ανθρώπινου είδους από ζόμπι. Τρία χρόνια αφού η ζόμπι- πανούκλα έχει αφανίσει μεγάλο πληθυσμό της ανθρωπότητας, μία ομάδα καθημερινών ηρώων προσπαθεί να μεταφέρει έναν επιζώντα στο τελευταίο εργαστήριο έρευνας ιών, προκειμένου να εξετάσουν το αίμα του.

 

Η σειρά έτρεξε για 5 σεζόν και αποτελείται από 68 επεισόδια. Παραγωγός είναι η εταιρεία The Asylum, η οποία έχει σαν ιδρυτές τους Latt, David Rimawi και Sherri Strain. Πρωταγωνιστούν οι Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Russell Hodgkinson, Sydney Viengluang, Ramona Young, Natalie Jongjaroenlarp, Grace Phipps, Katy O’Brian, Mario Van Peebles και Lydia Hearst.

Το spin-off “Black Summer” θα προβληθεί από το Netflix και θα ακολουθεί “μία μητέρα, αποσχισμένη από την κόρη της, που ξεκινά ένα βασανιστικό ταξίδι για να τη βρει”. Στον ρόλο της εν λόγω μητέρας βρίσκεται η Jaime King, γνωστή μέσα από τα “Heart of Dixie” και “Sin City”. Θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα προβληθεί στις αρχές του νέου έτους.

Το τελευταίο επεισόδιο του “Z Nation” αναμένεται στις 28 Δεκεμβρίου.


Πηγή άρθρου: Comicbook.com

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.