Τουρνουά για τον μικρό Παντελή

Τη διοργάνωση του 3ου τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» με σκοπό τη στήριξη στον αγώνα που κάνει ο μικρός Παντελής, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Τη διοργάνωση του 3ου τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» με σκοπό τη στήριξη στον αγώνα που κάνει ο μικρός Παντελής, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τουρνουά προκειμένου να προσφέρουν τα έσοδα στην οικογένεια του μικρού αγοριού, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη ώστε να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί.

Ο Παντελής Κυριακίδης βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε ως αθλητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας του Παντελή.

Από την κατηγορία των Κ6, λοιπόν, μέχρι και αυτή των Κ11, οι μικροί του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν μαζί με τις ομάδες των συνεργαζόμενων με τον Δικέφαλο ακαδημιών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και είναι οι: Αετός Ορφανού Καβάλας, Αλέξανδρος Κιλκίς, Fair Play Κομοτηνής, ΠΑΣΑστέρας Γιάννινα, ΠΑΣ Φλώρινα, ΠΑΟΚ Ελπίδες Ξάνθης, RIA Sport(Πρέβεζα), Κεραυνός Ρίου (Πάτρα), Αλέξανδρος Δράμας, ΠΑΟΚ ΚοίλωνΚοζάνης, Playzone Κατερίνης.

Τον Μάρτιο ο ΠΑΟΚ πρόκειται να διοργανώσει εκ νέου τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη προκειμένου να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου παιδιού και στον αγώνα του ίδιου του Παντελή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.