Θέλει καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην Αίγυπτο

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και θέλει να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα (21:00).

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και θέλει να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα (21:00). Η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ελβετία και η εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν άρεσαν στον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες, σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τους Ελβετούς στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εθνική Ελλάδος αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση του «Letzigrund Stadion» με τον Καρνέζη στην εστία και τους Σταφυλίδη και Μπακάκη στα άκρα της άμυνας. Οι Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ζέκα και Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Δώνης, Μπακασέτας και Πέλκας αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Καρέλη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.