Συναντήσεις και κουβέντες στ’ αποδυτήρια …

Η νίκη του ΠΑΟΚ έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας του "Δικεφάλου" κι ανάλογη διάθεση στ' αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Η νίκη του ΠΑΟΚ έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας του “Δικεφάλου” κι ανάλογη διάθεση στ’ αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Ως είθισται, εκεί βρέθηκε κι ο Φρανκ Αρνεσεν, με τον Δανό αθλητικό διευθυντή – που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Λιούμπος Μίχελς – να είναι διαρκώς στα τηλέφωνα ενημερώνοντας υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης για την εικόνα της ομάδας αλλά παράλληλα εισπράττοντας ενημέρωση για θέματα της ομάδας που τον απασχολούν, κυρίως μεταγραφικής υφής. Στ’ αποδυτήρια βρέθηκαν κι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν αγωνίστηκαν, όπως ο Ρικάρντο Κόστα κι ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο τελευταίος είχε πολλά να πει με πρώην συμπαίκτες του, μετρώντας έξι μήνες από τη μέρα που μαζί με τον Χαρίση μετακόμισαν από τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Ο Χαρίσης δε, είχε την τιμητική του. Βρέθηκε στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων έχοντας πολλές συνομιλίες με τους ανθρώπους της ηπειρωτικής ομάδας, καθώς μόνον φίλους άφησε πίσω του, όπως άλλωστε κι ο Κοροβέσης. Υπήρξε μάλιστα και αυξημένη ζήτηση για τη νέα του φανέλα του Νο 21, ασπρόμαυρης απόχρωσης με σχετικά πειράγματα. Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κι ήταν αυτός μαζί με τον Μαλεζά, τον Σάμπο και τον Μελίσσα που έμειναν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της αναμέτρησης για να κάνουν το επιπλέον πρόγραμμα που έχει καθιερώσει ο γυμναστής της ομάδας. Δικαιολογημένα λοιπόν, η καθυστέρηση σε σχέση με τους συμπαίκτες του να τελειώσει από τα παρελκόμενα ενός αγώνα και να αποχωρήσει.

Ο αδερφός του Απόστολος, τον περίμενε καρτερικά αλλά βλέποντας πως αργεί ζήτησε άδεια και μπήκε στ’ αποδυτήρια των γηπεδούχων να τον αποχαιρετίσει αφού το λεωφορείο της ομάδας του ετοιμαζόταν προς αποχώρηση. Ο Σταύρος Τσουκαλάς είχε ανθρώπους του έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων να τον περιμένουν. Μια αθλητική φυσιογνωμία που χαίρει απόλυτου σεβασμού στην Τούμπα όχι μόνον λόγω του παρελθόντος του, αφού από τον ΠΑΟΚ μετακινήθηκε στον ΠΑΣ αλλά και για τον χαρακτήρα και για το ήθος του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.