Κόντρα στα προβλήματα για την τρίτη θέση

Με αρκετά προβλήματα απουσιών θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (19:00 Novasports2HD).

Με αρκετά προβλήματα απουσιών θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (19:00 Novasports2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να τερματίσουν στην τρίτη θέση, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στη Μαδρίτη, στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μπάμπεργκ. 

Οι Πειραιώτες μπορεί να τερματίσουν στην τρίτη θέση, η οποία θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη Ζάλγκιρις στα προημιτελικά, ακόμα και αν χάσουν από τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ, αλλά παράλληλα ηττηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, από την Μπάμπεργκ. Πλέον, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, δεν υπάρχει περίπτωση ελληνικού εμφυλίου στα προημιτελικά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μακ Λιν, Παπανικολάου και Τιλί, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Μιλουτίνοφ. Εκτός, λόγω τραυματισμού είναι και ο Αγραβάνης. Ο Ολυμπαικός έχει την προϊστορία με το πλευρό του, καθώς στις προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Λιθουανούς μετρούν έντεκα νίκες και πέντε ήττες. Επί ελληνικού εδάφους, οι Πειραιώτες μετρούν έξι νίκες σε επτά αναμετρήσεις με τη Ζάλγκιρις. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.