Στις Σέρρες το final-4

19/02/2019 • 23:16
μπάλα
  • shares
Στις Σέρρες αποφάσισε να αναθέσει η ΕΟΠΕ το φετινό final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 6-7 Απριλίου. 

Στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας βρέθηκε ο διευθυντής της ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη, τον υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Νίκο Ιλανίδη, καθώς και τον προπονητή και πρ. καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ), Κώστα Ριζόπουλο, για τις απαιτούμενες προετοιμασίες, ενώ επίσης πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο και επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

«Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος αποτελεί κορυφαίο θεσμό και με στόχο την αποκέντρωση αλλά και τη διάδοση του αθλήματος, η ΕΟΠΕ "ταξιδεύει" την διοργάνωση ανά την Ελλάδα» δήλωσε ο κ.Μπακοδήμος, ενώ ο δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, ανέφερε: «Θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία, προκειμένου να διοργανώσουμε το καλύτερο Final Four. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την ανάθεση της διοργάνωσης».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!