Όρθιος ο Εθνικός Αστέρας στην Άμφισσα

Παρά τις σημαντικές απουσίες του, ο Εθνικός Αστέρας απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία με 1-1 από τον ανώτερο Φωκικό στην Άμφισσα σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Παρά τις σημαντικές απουσίες του, ο Εθνικός Αστέρας απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία με 1-1 από τον ανώτερο Φωκικό στην Άμφισσα σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου, το οποίο παρατάχθηκε και πάλι χωρίς τους νεοαποκτηθέντες, δέχθηκε πίεση από τους αντιπάλους του, όμως κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο πόντο.

Ο Φωκικός διατήρησε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και. άγγιξε το γκολ στο 20′ αλλά η μπάλα μετά την προσπάθεια του Διαμαντόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Άμφισσας απείλησε και στο 38′ αλλά η προβολή του Καλλέργη πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Γκίτκου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να υπερέχουν και στο 70′ πέτυχαν γκολ με τον Ταμπάκη αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πέτρου Μίχου (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της), άνοιξε το σκορ με πέλαντι που κέρδισε από τον Τουλούπα και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστόπουλος.

Όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει. Στο 81′ ο Φωκικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολης του Νικόλτση με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 84′ ο Εθνικός Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Μαστρογιάννη, ο οποίος χάρισε την πολύτιμο βαθμό στους Καισαριανιώτες.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (88′ Μπουλουλής), Κανελλλόπουλος (61′ Νικόλτσης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Μητσέας, Πασκούλεφ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Μακρής (77′ Τουλούπας), Λαγός (91′ Ντεσπολάρι), Εγκλαντίν (93′ Μπολάνο), Μαστρογιάννης, Γιακούμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.