Γλιτώνει το νυστέρι, μένει Ιταλία

Γλυκόπικρη γεύση άφησαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός όπως ανακοινώθηκε από τους πράσινους αποφεύγει το χειρουργείο αλλά μένει για τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός.

Γλυκόπικρη γεύση άφησαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός όπως ανακοινώθηκε από τους πράσινους είναι δεν έχει κάτι πιο σοβαρό από ότι πίστευαν και ήξεραν στο πράσινο στρατόπεδο, δηλαδή χονδροπάθεια και θα αποφύγει το χειρουργείο.

Το δυσάρεστο βέβαια είναι ότι ο Λέτο θα πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει οτι χάνει όλα ντέρμπι(ΑΕΚ, Ολυμπιακό) και καθοριστικά παιχνίδια(Άρη, ΟΦΗ) της σεζόν. Το σίγουρο πάντως είναι πάντως οτι ο Φερέιρα θα χάσει τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή του εως το τέλος της περιόδου καθώς μέτα τις 3 εβδομάδες θα ξεκινήσει πρόγραμμα επανένταξης στην ομάδα και εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση του ποδιού του

Ο Αργεντίνος επιθετικός Θα παραμείνει στην Ιταλία και τις 3 εβδομάδες προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία του. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα τον επισκέπτεται εκεί ο γιατρός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κουλουμέντας για να παρακολουθεί την εξέλιξη της θεραπείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.