Πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας

Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκος Νταμπίζας και λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Αθήνα, θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" και θα μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκος Νταμπίζας και λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Αθήνα, θα βρεθεί στο “Γ. Καλαφάτης” και θα μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πράσινων βρίσκεται στη Λυόν και θα παρακολουθήσει τον αποψινό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ από αύριο θα πιάσει δουλειά στο Τριφύλλι. 

Αρχικά ο Νταμπίζας θα γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και αναμένεται να ανακοινώσει στους παίκτες το αρχικό πλάνο που υπάρχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ θα υπάρξει επικοινωνία και με τη διοίκηση του συλλόγου. 

Παράλληλα ο Νταμπίζας θα επιδιώξει συνάντηση με την πλευρά του Ρόμπιν Λουντ και του Χρήστου Δώνη για τα θέματα των συμβολαίων τους, ενώ στόχος των Πράσινων είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό και το θέμα του νέου προπονητή (παραμένει φαβορί ο Γιώργος Δώνης). 

Η ανακοίνωση της πρόσληψης Νταμπίζα αναμένεται να γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και η παρουσίαση του την άλλη εβδομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.