Οδεύει προς Ντόρτμουντ ο Φαβρ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νις είναι ο Λισιέν Φαβρ, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στην Ντόρτμουντ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νις είναι ο Λισιέν Φαβρ, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στην Ντόρτμουντ.
 
Ο Ελβετός τεχνικός οδήγησε τη μέχρι πρότινος ομάδα του στην τρίτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος την πρώτη του χρονιά εκεί, αλλά φέτος αρκέστηκε στην όγδοη και συνεπώς εκτός ευρωπαϊκής πρόκρισης.
 
Ο ίδιος είπε μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λιόν το Σάββατο ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Νις. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με άλλη ομάδα για τον Φαβρ.
 
«Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στη Νις, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Ο αποψινός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στον πάγκο της», σχολίασε ο Φαβρ, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες για την Ντόρτμουντ.
 
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φεύγω από τη Νις. Τίποτα παραπάνω. Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα», επέμεινε, ενώ το περιοδικό «Kicker» υποστηρίζει ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Μπορούσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.