Άρωμα Ευρώπης στο γυναικείο βόλεϊ του Άρη

Μετά από 24 χρόνια… μυρίζει Ευρώπη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη.
08/06/2018 • 22:37
Άρης βόλεϊ γυναικών
  • shares
Μετά από 24 χρόνια… μυρίζει Ευρώπη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη.

Οι συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του συγκεκριμένου τμήματος των «κιτρινόμαυρων» έφεραν αποτελέσματα και όπως έγινε γνωστό η ομάδα θα λάβει μέρος στο Challenge Cup της ερχόμενης περιόδου. 

Η κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, επιτρέπει σε όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να ελπίζουν σε μια καλύτερη μέρα.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν φρενάρουν την διοίκηση και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ό,τι θα ξεπεραστούν με την βοήθεια χορηγών (ήδη γίνονται επαφές για συνεργασίες) αλλά και με τη συμβολή του κόσμου που πάντα ενθαρρύνει τέτοιες προσπάθειες (κυρίως με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας).   

Αναλυτικά η ενημέρωση του τμήματος:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΑΡΗ, θέλει να ανακοινώσει στους φίλους του συλλόγου και του βόλεϊ, πως η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup για την ερχόμενη σεζόν. Στόχος και σκοπός μας, ο σύλλογο μας να εκπροσωπήσει επάξια το Ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Νίκος Δαούτης
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.