Κοκκινάκη:"Γράψαμε ιστορία" (video)

30/04/2018 • 21:17
Λαμπρούση και Κοκκινάκη
  • shares

Τζίνα Λαμπρούση και Ειρήνη Κοκκινάκη μιλάνε για την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και για το γεγονός ότι έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στα χρονικά του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ που κατακτά τρεις τίτλους μέσα σε μία σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Λαμπρούση:

Για το ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε τρεις τίτλους: «Πιστεύω τα λέει όλα, τρία Κύπελλα για τον Ολυμπιακό, φανταστικό το ταξίδι της ομάδας φέτος , πάμε για ακόμα περισσότερο μας έχει ανοίξει η όρεξη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν  όλο το χρόνο μαζί μας και όλα αυτά τα χρόνια που μας στηρίζει, ευχαριστούμε που ήρθε σήμερα να το γιορτάσουμε μαζί, Im so existed, αυτά από μένα».


Κοκκινάκη: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ πάρα πολύ όλων τον κόσμο και τις συναθλήτριες μου, ήταν μια εξαιρετική χρονιά, κάναμε το treble, γράψαμε ιστορία  και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα , εννοώ ακόμα πιο ψηλά».

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει είναι μια μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού βόλεϊ και εύχομαι πραγματικά να το συνειδητοποιήσει ο κόσμος, διότι είμαστε ακόμα ζωντανοί στο βόλεϊ και ειδικά στο γυναίκειο που όλοι το υποτιμάμαι τελευταία».Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52