Αποθεώνει Ρούμπεν Ντίας ο Σάντος

Mε μοναδικό απόντα τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται η προετοιμασία της Πορτογαλίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Mε μοναδικό απόντα τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται η προετοιμασία της Πορτογαλίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Φερνάντο Σάντος την Πέμπτη είχε στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές αφού έλειπε ο Ρονάλντο, λογω της έξτρα άδειας που έχει πάρει για την παρουσία του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Πορτογάλο προπονητή πάντως αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει είναι οι παίκτες που θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο τελευταίο φιλικό με την Τυνησία, ο Σάντος έβαλε στο αρχικό σχήμα τον Πέπε με τον νεαρό αμυντικό της Μπενφίκα Ρούμπεν Ντίας να είναι ο παρτενέρ του, αφήνοντας στον πάγκο τους σαφώς πιο έμπειρους Φοντέ και Μπρούνο Άλβες.

“Τα παιχνίδια στη Μπενφίκα και οι εμπειρίες που πήρε δίπλα στον Λουιζάο τον βοήθησαν σημαντικά. Έχει όμως να μάθει πολλά και να βελτιώσει πράγματα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης” ανέφερε την Πέμπτη ο Σάντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.