Στραματσόνι: “Το ντέρμπι θέλει πάθος και καρδιά”

Για περίπου μισή ώρα, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη σημασία που έχει για τους Πράσινους το Κυριακάτικο ντέρμπι "αιωνίων".

Για περίπου μισή ώρα, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη σημασία που έχει για τους Πράσινους το Κυριακάτικο ντέρμπι “αιωνίων”. 

Η ομιλία του Ιταλού τεχνικού έγινε πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης και ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα γεγονότα του ματαιωθέντος παιχνιδιού του πρώτου γύρου, στο πάθος που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στο ματς του “Γ. Καραϊσκάκης” και στη θέληση που χρειάζεται για τη νίκη. Ο Στραματσόνι επισήμανε στους Πράσινους την ώθηση που μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό το …τρίποντο και ανέλυσε μεταξύ άλλων τον τρόπο που πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να προσεγγίσουν το ντέρμπι. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το περασμένο Σάββατο (πριν από το ματς με τον Ατρόμητο) περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο “Γ. Καλαφάτης”, διέκοψαν την προπόνηση και μιλώντας με παίκτες και τεχνικό επιτελείο, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την εφετινή πορεία της ομάδας και ζήτησαν από τους Πράσινους να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.